Over ons

WIE ZIJN WE?
Een team van jonge, gepassioneerde en visionaire mensen.

Onze visie
Europees de beste online marktplaats te bieden voor de beste combinatie van keuken, bad- en woonkamerproducten!

Onze missie:
Bij Tolussa doen we er alles aan om je te helpen het meeste uit elk moment te halen. Gesmeed op de fundamenten van hard werken, het nemen van risico's en luisteren naar onze klanten. Door ons niet-aflatende streven naar innovatie zijn we geworden wat we nu zijn.

Ons doel:
We bedenken, ontwikkelen en creëren buitengewone producten die het leven onderweg verbeteren en beschermen wat het belangrijkst is. Onze producten laten onze klanten genieten van meer buitengewone en alledaagse momenten - zonder zorgen!

Bij Tolussa bieden we je een uitstekende winkelervaring, aangezien de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk is. We hebben de perfecte combinatie van keuken, bad- en woonkamerproducten die zijn afgestemd op uw behoeften. Zelfs als u niet zeker weet wat u wilt, heeft onze e-shop verschillende manieren om u te helpen uw behoeften te identificeren. Alles bij Tolussa draait erom u te helpen in uw alledaagse leven.

Als u vragen heeft over onze producten, of als u de beschikbaarheid van een artikel wilt controleren, neem contact met ons op via het contactformulier, e-mail (support@tolussa.com) of Whatsapp Chat (+31 6 48924389).